Vacatures in de zorg in Cariben

Heb je altijd al eens in het buitenland willen werken? Dan is dit je kans! Via Korint kun je nu volledig begeleid als zorgprofessional op de Caribische eilanden aan het werk. We regelen alle documenten, vergunningen en helpen je met het vinden van huisvesting. Zo kun jij onbezorgd volop genieten van je tijd op de Cariben.

Voordelen van werken in de Cariben

Door onze persoonlijke aanpak coördineren we jouw gehele traject en ondersteunen we je door middel van intensieve begeleiding. We helpen je met huisvesting, zorgen voor extra taalcursussen en helpen je waar nodig met documentatie. Zo weten we zeker dat je met veel succes aan het werk kunt op de Cariben.

Natuur en cultuur

De Caribische eilanden bieden de mooiste stranden en een fijne, relaxte cultuur. 

Internationaal

Je hebt veel contact met internationale collega’s en toeristen.

Collega's

Er is veel sociaal contact tussen de internationale collega’s.

Huisvesting

Het ziekenhuis waar je werkt regelt de eerste maanden jouw huisvesting! 

Kwaliteitsverbetering

De zorg op de Cariben wordt steeds beter en moderner en daar draag jij aan bij. 

Wie is Korint?

Korint is hét internationale bemiddelingsbureau tussen de zorgprofessional en zorginstelling. Bij ons zoeken recruiters met een zorgachtergrond iedere dag naar de beste kandidaten. We weten wat er speelt in de zorg. We werven talenten. We durven buiten de traditionele zorgkaders te denken. We zoeken wereldwijd naar de beste kandidaten en matchen deze met de meest geschikte zorginstelling. En we helpen jou aan je droombaan, in Nederland of daarbuiten.